Nevşehir Özel Kardelen Koleji okul idarecileri Çat Belediye Başkanı Kamil Duru'yu ziyaret etti.  Nevşehir Özel Kardelen Koleji okul idarecileri  Çat Belediye Başkanı Kamil Duru'yu ziyaret etti. Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan, Kardelen Koleji İlkokul ve Ortaokul Müdürü Özgül Saygılı, Beden Eğitimi Öğretmeni Erdoğan Kılıç, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru'yu ziyaret etti.  Ziyarete konuşan Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan, 30 Mart seçimlerinde üçüncü kez belediye başkanlığı görevine seçilmenizden dolayı Kardelen Koleji Ailesi olarak sizleri tebrik ediyoruz. Belediye Başkanı olarak yeni döneminizde de başarılı çalışmalar yapacağınıza yürekten inanıyoruz. Kardelen Koleji ailesi olarak üçüncü kez belediye başkanı olarak seçilmenizden dolayı tebrik ediyorum''dedi. Çat Belediye Başkanı Kamil Duru ise ziyaretten dolayı duymuş olduğu memnuniyetini ifade ederken, ''Özel Kardelen Koleji ailesine bizleri ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Özel Kardelen Koleji'nin elde etmiş olduğu başarıları yakından takip ediyorum. Umut ediyorum ki Özel Kardelen Koleji olarak her geçen yıl başarılarınızı katlayarak devam edeceksiniz''şeklinde konuştu.

Eklenme Tarihi : 01/10/2018