Çat Belediyesi tarafından kasaba içerisinde ağaçlandırma çalışmaları aralıksız devam ediyor.Çat Belediyesi ekipleri tarafından kasaba içerisinde çınar, ıhlamur, meşe, katalpa, mahlep, çam, sedir gibi binlerce ağaç dikimi yapıldı. Çat Belediyesi tarafından kasaba içerisinde ağaçlandırma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çat Belediyesi ekipleri tarafından kasaba içerisinde çınar, ıhlamur, meşe, katalpa, mahlep, çam, sedir gibi binlerce ağaç dikimi yapıldı. Çat Belediye Başkanı Kamil Duru yaptığı açıklamada 10 bine yakın ağacı toprakla buluşturduk dedi. Duru, “ Çat Belediyesi olarak kasabamız da yaz aylarının gelmesiyle birlikte ağaçlandırma çalışmaları yaptık. Kasabamız içerisinde bulunan mezarlıklar, okul bahçeleri, kasabamızın girişine ağaçlar diktik. Belediye olarak bundan sonra da bu tür çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Kategori : GENEL
Eklenme Tarihi : 03/10/2018