Çat Belediyesi tarafından kasaba içerisinde bulunan üç ayrı sokakta alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte yol yapım çalışmaları da aralıksız devam ediyor.Çat Belediyesi tarafından kasaba içerisinde bulunan üç ayrı sokakta alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte yol yapım çalışmaları da aralıksız devam ediyor. Çat Belediyesi tarafından kasaba içerisinde bulunan üç ayrı sokakta yapılan alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından belediye ekipleri sokaklarda yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kasaba içerisinde alt yapı çalışmalarının tamamlanmış olduğu sokaklarda parke taşı döşeme çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Kamil Duru yol çalışmalarının ise bir hafta içerisinde sona ereceğini kaydetti. Duru, “ Çat Belediyesi olarak kasabamızda bulunan üç ayrı sokakta alt yapı çalışmalarını tamamlamış bulunuyoruz. Alt yapı çalışmalarının sona erdiği sokaklarımızda belediye personellerimiz tarafından kilitli parke taşı döşeme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Sokaklarda olan kilitli parke taş döşeme çalışmalarımızı da bir hafta içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz.” diye konuştu.

Eklenme Tarihi : 03/10/2018